Våra hjärtan slog i takt.

Det är som om jag har en mur runt om mig med en stor stop skylt på. Jag har svårt att bara släppa allt och slappna av, även om jag vill, så kan jag inte. jag ber dig verkligen o bryta den muren som jag skapat och bevisa för mig att du menar allvar. det är bara det jag vill..

-My dream is to fly over the rainbow so high.
               Ut med Hannah och Sandrita nu !


Yesterday.

Hade jätte kul igår, Det blev en  massa dricka och dans med roliga människor! Runt ett gick jag, Hannah,Sandra och Bella till mcdonalds och jag o Hannah åt varsin big´mac meny, njöt verkligen utav varje tugga. Efter det lämnade vi Bella på vägen och tjejorna lämnade även mig hos en vän. Tanken var att jag skulle vara där en stund och sedan återvända till girlsen, men dom hade tydligen somnat så jag drog hem vid sju istället. Mys var det iallafall.. Vaknade runt nio redan och var lika pigg som en uggla, förstår inte hur, men jag har bara sovit i två timmar och jag känner mig på top. Nu ska jag fixa lite sallad som jag ska mumsa i mig.

Hellre dåligt minne än dåliga minnen.

Känner mig inte på topp idag, min mage känns äcklig från igår, Jag var hos nicole ett tag efter stanrundan tillsammans med Hannah, vi fixade lite dricka till idag och självklart kunde vi inte låta bli o öppna en utav flaskorna, jag och Hannah alltså, Nicole sa till oss, hihi. Anyway så då klunka vi i oss lite,rent. Vid elva gick tjejorna o lämna mig vid tunnelbanan och jag åkte tillbaka till alby. Hade ingen lust alls o bara sitta hemma och som tur va, va det en lokal-fest i gården breve. fullt med latinos och bara reggeaton musik. Ett par kompisar var där och jag kunnde självklart inte då heller hålla mig borta från alkoholen,. Hur och när jag kom hem, minns jag inte. men med tanke på att jag inte mår så bra just idag så är det väl inte så konstigt att jag inte gör de. Ska iallafall hoppa in i dushen nu och vid fem ska jag hem till Hannah för att fixa mig och vid sju redan kommer alla dit för då blir det fest fuckers;)!


Mentalsjukhus, nästa!

-ÅH, du psykar mig!


Dags att vända blad innan nästa faller av.

Hade nationella i matte idag, förhoppningsvis gick det bättre än vad jag tror,
det gick inte så jätte bra om man säger så.., inte alls bra faktiskt,
men hoppas verkligen på det bästa och kanske har jag lite tur.
Skoldagen gick annars väldigt snabbt och vid ett var jag redan påväg hem.
Efter en stund liggandes i soffan hoppade jag i mina träningskläder och
gick ut i det sköna vädret och sprang en runda tillsammans med Isma.
Jag tror jag aldrig blivit så trött i hela mitt liv, eller iallafall på veckor.
men det är inte så konstigt för vi sprang en rejäl runda och min kondition är
inte bland dom bästa precis. haha, men,men får träna på det!, ska nämligen börja
springa varje dag efter skolan förutom fredagar och helgerna.
Är riktigt imponerad igen, jag kan vara så duktig ibland. Haha, Imorgon ska jag
till stan efter skolan och möta upp Hanna och Nicole oså ska jag vara med dom,
fårse vad jag hittar på senare mot dagen och på lördag blir det party då jag
ska supa skallen av mig. eller inte. haha, joodå, men kul som fan kommer det bli:)!



Och juste, TACK MIN ÄLSKADE NICOLE, för att du gjort  det mesta i min engelska uppgift.
du är min ängel,som sagt.<3


today is where your book begins.

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

 

me and you.

01:01- Bara du finns i mina tankar.


Jag längtar efter dig.




Igår så var jag tillsammans med min älskade ängel hemma hos min granne och vän Isma, där var också ett par till. Vi rökte vattenpipa och hade det super mysigt. Lämnade Nicole vid tunnelbanan vid halv sju, gick sedan hem åt o efter det drog jag tillbaks till Isma, och tittade på gossip girl, wipeout och även halva...och så kom polly!, sprang hem under reklamen, hehe.  Tog massvis med bilder igår också, fick även idag alla bilder från förra helgen då jag var i Hallunda, så dom kommer kanske upp senare! Har pluggat i ungefär fem timmar nu. HAHA, har en inlämningsuppgift som ska vara inskickad innan elva och jag e snart klar, så skönt det känns. Har nämligen inte gjort den då vi haft veckor i förtid utan här sitter jag sista dagen och stressar mig igenom detta men det går bra. jag gör framsteg och jag är både imponerad och stolt över mig själv eftersom att jag lyckas göra så mycket idag när det gäller pluggandet så nu ska jag fortsätta med det. har en timme kvar på mig! Höhö!




                              


Du gör mig så glad.

Var rädd om mitt hjärta, jag ber dig det här och nu.

oavsett om du ligger ensam med honom i sängen , så är det nästan alltid någon som har legat på samma plats som du tidigare . & det kommer nästan alltid vara någon efter . Och oavsett vad han säger , så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg där förut . Han kommer alltid att säga att du är vackrast och att du är den enda , och för tillfället ljuger han inte . Men för stunden , så vill man inte ha ett löfte . Han kommer alltid att säga det du vill höra , sant eller inte . Men man faller för det oavsett . Glöm inte att han spelar ett spel , spela med om du vill men satsa aldrig, för det kommer han aldrig att göra .



ge mig sommar!

Here´s my wish list

First one, I would create a heart changing love
Second one, I'll take yours and fill it all the way up
Third one, but I don't need a lot of wishes cause I'll be okay if I get one

If I had one wish, we would be best friends
Love would never end, it would just begin
If I had one wish, you would be my boo
Promise to love you, trust me I'll trust you
If I had one wish, we would run away
Making love all day, have us a baby
If I had one wish, I'd make you my whole life
And you'd be my wife, make it right this time

Ray J-One wish.




Igår var jag med min ängel, Nicole, vi satt på ett tak i Hallunda, Eriksberg och drack ett par importerade öl, sedan gick vi vidare till donken och åt, där träffade vi även på några stycken,efter ett tag gick vi tillsammans med Can och Umut mot Hallunda centrum där de lämnade kvar mig och sedan fortsatte de gåendes till Fittja.  Jag träffade en annan vän och hade det mysigt. Även idag var jag med min ängel. Vi promenerade en massa och återigen gick vi till donken, Sebbe kom förbi en snabbis och lämnade oss sedan hemma hos Nicole, där vi satt och prata en massa om killar en stund, haha, tyvär så höll vi båda med om att de flesta inte är så bra. Efter ett tag lämnade Nicole mig och jag åkte vidare till Hallunda även idag för att träffa en vän.mys.

She´s a fallen angel

If I could take a trip to outer space
She would be the one I would see
When I get to heaven's gate
She would welcome me with her arms open wide, and her smile
Would shadow me brighter than the sun
She hasn't had a fair chance, so I'll give her one
Let me tell you who she is, yeah
She's a fallen angel, sent from heaven up above
She's a fallen angel, waitin for me to love her, yeah 
She's a fallen angel, take your judgment off her
I know, that she's a fallen angel



Chris Brown-Fallen angel.

Snälla, bevisa att du inte är som dom säger.

Jag vill inte falla för dig, jag blir sur på mig själv. varför ska det vara så svårt? Du fyller upp den tomhet som finns inom mig, du får mig o le, du får mig o se fram emot nästa dag då jag ser dig. men nej, jag vill inte falla för dig, jag vet hur sånna som du fungerar och jag vill inte riskera att bli sårad, inte igen, för det är inte ens jag värd. Ändå lyckas du få mig o komma till dig, ändå, fast jag vet att det inte e bra, får du mig o bli glad igen.  nej. jag ska inte falla för dig.




It´s just that you aint him,

When he kissed me, I swear I could fly. My heart beat fast, I want to stay forever.

But when you kiss me there's no magic, it's so planned. My heart don't beat fast, I don't want to stay forever. 
I can't fly. It's not that you can't kiss me like he does, It's just that you aint him..


Chillnani

Jag e såå sjuk,eller lite sjuk o ja orkar inte,snorar som bara den och hostar hela tiden,egentligen så kunde det inte ha kommit bättre heller med tanke på att skolan börjar imorn, höhö. Igår så var jag med Hannah,Sandra,Bella, Aleks, Ronja och johanna, vi chilla lite där vid brunna, drack och hade det trevligt, Niklas kom senare med några av sina polare och stannade med oss en stund. Efter ett tag försvann alla och jag o hannah fortsatte i en kundvagn hela vägen till norsborg haha, träffade X. och efter det drog vi till donken. Hade ganska kul med flummhannah faktiskt, haha, sötnos<3!
Idaaaaag såå ska jag till min morfar som fyller år och sedan får jag se vad jag hittar på. Måste vara klar om en timme och här sitter jag i min supersöta pyjamas, fläta i håret och massor med papper, ska hoppa in i dushen nu...







Tre utav de mångs bilder vi tog igår, lägger upp fler när dom blir skickade, själv ser man heelt förstörd ut på dessa.

För om du bara vill leka, trycker jag på Next knappen nu och går vidare innan det är försent.
Katie.


Efter regn kommer solsken!

Jag har gått fel väg. jag har tappat bort alla,framför allt mig själv. Jag vet inte vem jag är längre. Jag vill hitta tillbaka till den glada och possitiva tjejen med dom oskyldiga stora ögonen, hon med ett leénde på läpparna. Jag vill hitta tillbaka till den jag var förr och det ska jag,  Det gäller bara o ge tiden lite mera tid.

 

             

Puss,Katie.


Vårkänslor!

Så himla härligt att våren äntligen har kommit, så skönt o bara ligga här i soffan med balkongdörren öppen o höra fåglarna kvittra och se solen skina, kan ni fatta?! Sjukt nice iaf.  Ska hoppa in i dushen nu och fixa mig en snabbis för att sedan ge mig av på en promenad i stan eller något, äta massor med glass eller dricka en kall cola! härligt.
Kom inte alls hem så sent igår förresten runt ett typ. Var så himla trött så jag somnade så fort jag druckit upp min varma choklad och ätit upp mina goda mackor. Papi väckte mig runt sju o sa att jag borde lägga mig i sängen eftersom jag somnat här i vardagsrummet medan jag tittat på film, lyckat!



Puss, Katie.


När jag hör din röst.

Åkte aldrig till stan, var för lat och väldigt trött, vilket  man faktiskt förstår med tanke på att jag varit ute hela natten. Ett par timmars sömn och en skön dush och man ser som ny ut, därför blir det utgång ikväll med denna gång med min älskade Lollo.  Ska sätta på musik nu i högsta volym, reggeaton och bachata, städa lite och fixa mig.
Förresten, glad jag blev för en liten stund sen, däremot så var det lite way too much for me. men det funkar det med! HAHA!




Stan!

Myskväll blev det inte, runt åtta tiden ringde Diana mig och fråga om jag ville hitta på något, de va så länge sen och jag gjorde inte så mycket här hemma ändå. Vi mötte upp Momme vid kiosken och sedan åkte vi iväg till stan för att äta på donken. efter en stund drog diana hem och jag och Momme fortsatte hem till någon kompis till han. Nu ska jag göra mig i ordning och åka in till stan för o möta upp Diiddii igen!
Puss!

Myskväll!

Känner mig sliten och trött med ingen ork eller lust för o göra något. I fredags hade jag super kul och likaså igår! Idag vill jag faktiskt bara ta det lungt, ska köpa massor med godis och fårse om jag beställer hem en pizza senare, skulle sitta perfekt! Filmkväll blir det alltså.
nej, jag orkar knappt skriva mer!
ciiaoooo


Rehab.



-It´s like I checked into rehab.
Baby, you´re my disease.
I gotta check into rehab.
´Cause baby, you´re my disease.

Grattis Christina Nadj!

   

  hipphipphurraaa!, vet att jag e lite tidig, men det är ju trots allt bara en halvtimma kvar tills klockan slår tolv, så lite i förväg skadar väl inte.., Stort grattis på 16-årsdagen iallafall!

bild tagen idag under en utav våra urtrista mattedagar!


Jag kan inte glömma dig.
Katie.

I hope you don't mind that I put down in how wonderful life is, now you're in the world.

Drack precis klart min supergoda hallon/blåbär/banan smoothiie och den blev suverän, älskar när både kylen och frysen är full så det bara är o plocka, anyway. Denna vecka har gått otroligt snabbt, vi ligger redan på torsdagen och efter det är det redan fredag vilket innebär helg, på tal om fredag, det är juggefest i hallunda då och jag ska troligtvis dit tillsammans med min älskade vän Lollo, perfekt start på både helg och påsklov rättare sagt. Måste skynda mig iväg till rummet nu o torka mitt hår eftersom det e så blött efter min sena dush och sedan blir det läggdags så jag kommer upp imorrn. efter skolan drar jag med mig någon till stan för att leta reda på mina efterlängtade jeans eller något annat fint...
Godnatt!


Du sätter färg på min svartvita värld.
Katie.


I will love you until my dying day.




Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide
But I love you
Until the end of time.

God morgon!


Har  smitit ifrån min matte lektion, har nämligen fördjupningsvecka,vilket innebär att jag har matte från 9-2 precis varje dag hela denna vecka... Sitter alltså just nu tillsammans med Marcus,Andrija och Sebbe och gör ingenting förutom o lyssna på musik. ehmm, vad mer? joo, ja kom i tid idag!, mycket bra...hehe och juste, solen skiner men olyckligtvis så kommer väl snön tillbaka när som helst! neeeeeeej nu måste jag tillbaka till min tokiga och galna mattelärare.
puss och kram från killarna.

RSS 2.0