!!!



HAPPY NEW YEAR BABES!

Morgonstress....

Äntligen har dagen kommit, efter klockan tolv inatt så kommer det att vara ett helt nytt år, kan ni fatta sunshines?!, Anyway, för en liten stund sen rigde min syster mig för o vakna, ska nämligen till farsta nu på morgonen tillsammans med henne, min lillasyster och pappa,min andra storasyster och min bror,nästan hela familjen med andra ord!. måste blandannat köpa ett svart linne, fast med ett v- både där fram och bak så att ja kan ha det under min nyårsklänning(!), måste också köpa glansiga strumpbyxor, nagellack,hmm, tights, och något mer som jag kanske kommer på att jag behöver, AH, hårspray tex!....
ska släga på mig kläderna lite snabbt nu eftersom att dom redan e påväg för att plocka upp oss... men skriver kanske lite senare!



 

The day after tomorrown.

Idag,imorn, och om endast två dagar är det nyår...ännu ett nytt år med nya löften och nya äventyr. En utav anledningarna till att jag ser så mycket framemot nästa år är att man äntligen kan starta om och glömma allt det dåliga som dykit upp, självklart kommer dom roliga och fina minnerna du upplevt under årets gång alltid att finnas, men det som e så skönt med nyår är att man kan trycka på stop, byta skiva och återigen trycka på play och hoppas på att det som väntar är bättre än det någonsin varit.

Anyway, ska träffa diana senare, fårse vad vi hittar på för något, skriver när jag kommit hem och förhoppningsvis tar jag kanske tillochmed lite foton today, annars så kommer det absolut några foton från imorn dyka upp här i bloggen.
Xoxo.
love, katie...

Ps. Cause I'm wondering if you still care


At first thought was I should just give up..

...But I can't I can't cause I love you too much
I won't let another day pass till we both can say that
We will work to get back to where we were
Can we get back...


Can we get back-Bobby Tinsley - I love this song...

Vara mig själv!

But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls
don't cry!

Jag måste slappna av!, vill inte tänka på en massa strunt,är trött på det nu, trött på att ständigt bry mig om vad andra tycker och tänker hela tiden, jag gör som jag vill just nu,jag är den jag är, antingen så gillar ni det eller inte. I´m free.


PS. du finns inte i min värld nu gullet även om du gör mig gaalen som sagt!

!!!

Jag nämnde väl innan att du gör mig galen?!

you took my breath but i survived.



Duuu gör mig galen, jag vill ha dig!

Just dance´.














juggefesten blev ganska så lyckad, hade det super roligt plus att jag träffa massvis med sjukt sköna människor(!). Igår var jag hos jovanna,grattis igen tjejen! där det också blev rätt så lyckad. happy weekend eller vadå?!, natten däremot. hm jaa... haha.

Har precist kollat klart på gönsonligan och nu e de dags för e galen dag i New York. reklam nu faktiskt, men de börjar när som helst igen!... HM.
Ha en trevlig dag förresten!

In a second you'll be wrapped around my finger.

Gush,I can´t sleep!, e dunder trött o ögonen stängs men sova kan jag inte?!HM. Imorn blir det södertälje på morronen tillsammans med diana, whiihuue. ska blandannat köpa rosa tyg till mitt rum även mysiga och goda doftljus och kuddar samt "genomskinliga" strumpbyxor(!) Vid sju kommer amanda över och vi ska göra oss i ordning till juggefesten som hålls i  hallunda tomorrown. kul ska det bli! Anyway. bärbara värmer ela mig, kommer säkert explodera snart! haha, ska nog stänga av den och blunda mig tills sömns, ingen tv idag nej!. Sleeptight bitches!

Where can i find my SOULMATE?!


You took my breath ´but I sourvive.


imorn hittar ni mig i juggefesten i hallunda:)

Love,Katie.

Shunshines.

Sitter just nu i min säng tillsammans med Ronny,Sebbe och Adde, Diana gick precis...händer inte så ..mycket, chillnani med andra ord...
Kan samtidigt passa på o skriva några av de saker jag fick igår:D
hihi...

-ASSNYGGA spetsskor.
-Spetslinne.
-Nyårsklänningen(Paljetter)
-Två väskor.
-Underkläder.
-Dietpigg.
-Sminkväska.
-Sminkborttagning.
-Anisktskrämer.
-Clarensläppglanser.
-Bok om en shoppinggalentjej.
-Nalle.
-Toffifee.
-Pälskrage.
-Pengar.
-P2.(man kan kolla på film,ha musik, bilder,spel,m,m)
-Bärbardator.

vet inte riktigt om jag glömt ngt med det är iallafall det mesta skulle jag tro:)

Love,katie.

Lite bilder från igår...






Vinterkallt...


Happy Christmas!

God jul på er alla, Hoppas ni har en underbar dag med era käraste!

Julen är här...


I choose you.

Somnade jätte sent inatt igen. runt sex faktiskt... vaknade runt två och var super stressad. skulle bla. hinna med att städa här i hemmet, fixa mig och sedan dra in till stan för o möta america där vid fyra. Jag hann. thank god!. Anyway letade lite efter julklappar, hittade dock inte någon tygaffär. måste köpa nytt rosa tyg till mitt rum,förhoppningsvis så blir det imorn jag fixar om det, innan jul oså, så att det blir finfint..köpte iallafall en "killmössa" inne på topman. Den e grön-brun med päls på. urgullig. liknar en sådan där som bor uppe vid bergen o jagar. Åt förresten en big tasty. hade ingen aning om hur goda dom egentligen e, ny favorit kanske.  kom hem för en liten stund sen, har precis dushat och håller just nu på att fixa mig, ska tydligen på fest, wiiihuu. Diana kommer kanske över innan vi drar iväg. Pusspuss.

Faaaaavoooritlååt:Mario-I choose you.

I miss you boy.

But dreams are coming true
Standing here with you
Everytime you smile at me angels walk on through
I´m ready now to go
I´m ready now to follow my heart, follow my heart
I was lost and gone forever till I found myself tonight
Back into the light
Cause I never stopped beliving

Dreams are coming true

Nothing at all.

Hellu sunshines!
Har inte alls gjort så mycket de senaste dagarna känns det som...onsdagen tillbringade jag i stan tillsammans med min älskade syster.hittade självklart massor med saker som finns med i min önskelista inför julen, slutade med att jag tränade i fittja,boxning, om ni inte redan visste det,satsar stenhårt på min diet nu...måste jag göra.. Hmm.. Igår, torsdags var det äntligen sista dagen i skolan innan lov och thank god, vad skönt(!),dock så måste betygen däremot förbättras en aning,Anyway, My bestfriend adde kom hem till mig rätt så tidigt, vi kollade på tv, pratade oså..gick även till heroncity senare mot dagen och kollade på Twiiilight, tycker verkligen den va hur bra som helst. blev helt dum i huvett  av den förstog  verkligen nada i början men fastna för en totalt! Efteråt kom Diana,&sebbe hit hem till mig, vi satt i vardagsrummet och pratade lite, kollade också på desperado,otroligt bra film faktiskt(!) Diana&Sebbe gick runt två och adde sovde över eftersom att han missat den sista buss som åkte hem till honom, Idag, hmm.. vi vaknade rätt så sent faktiskt...ett, två någonstans, har inte alls hänt så mycket today... städade just efter jag vaknat och gick sedan ner till centrum för att pantaburkar  Vi hade tydligen en hel bunt utanför i balkongen, blev 220 kr av bara tomburkar. haha!
Adde åkte hem och sedan dess har jag bara legat i min säng, eller, rullat tummarna som det också kallas, fy! btw, fanns fullt med fester idag ser jag... och här sitter jag och gör ingenting, ögonen bara stängs av sig själva,guush så trött jag e, men varför kan jag inte sova? ska iallafall fortsätta dega i min säng nu. fårse vad som händer tomorrown.Sweetdreams angels!


I´m flying.

Fy, blir alldeles tårögd. Titanic är helt klart den bästa film jag vet och jag älskar den, verkligen älskar den! Det e reklam just nu, så lite då och då smyger jag iväg till datorn så länge...men ÅH vad jag älskar den filmen, förstår ni?. Kärleken mellan dom, allt, det e så romantiskt. älskar delen då hon flyger...vackert...däremot stört gråter jag varenda gång vid slutet, alltid... 
 


Cause you´re my fallen angel.

Titanic börjar, see you!

Some things just aren't meant to be...

Frågan många ställer sig, "När kommer den rätta dyka upp i mitt liv?", De flesta tror som sagt att det finns någon där ute som är till just för dig,även jag faktiskt.någon som är din själsfrende, din såkallade soulmate. men vart är han?, vart kan man hitta honom? Finns han i andra sidan jorden eller maybe just around the corner?Det är svårt det där med att "hitta sin livs kärlek", vissa kan hitta den väldigt unga och andra inte. men hur vet man egentligen att just han är den rätte?

Igår var jag o tränade boxning med nicole,gussh, det var verkligen asjobbigt, men skit bra! funderar väldigt starkt på o börja där och följa träningarna oså, Btw så har jag förresten en deal med väldigt många, måste nämligen gå ner och väga runt 40 kilo till sommaren. annars...haha, annars händer det grejer säger jag bara!. Anyway. har träningsverk just nu,lite ont i huvudet också men det går väl över så småningom . Imorn är det sista dagen i skolan och på torsdag är det lov, thank god!. nu blir det toast-dags med en massa chease! mums!


Love,Kathie.

U can´t shine like me.

Helgen var...okej. Va i tumba i fredags tillsammans med Ronja och Nicole. fanns någon fest i lagret som vi gick till och självklart träffade vi på flera stycken där,inte speciellt rolig fest dåra. "förfesten" hemma hos mig tillsammans med tjejerna va lite mer lyckad anser jag,hihi. Anyway, natten slutade inte som den skulle precis. Igår, kom carol över hit då jag absolut inte orkade gå ut. Adde och sebbe kom också över, vi fixade lite popcorn&chips o satte på "The housebunny". alla drog hem vid två och jag somnade påengång...Idag, har det inte alls hänt så mycket, vaknade rätt så sent, runt ett,två någonstans men låg kvar en väldigt lång stund och kollade  på The hills. Btw, fixade om granen tillsammans med min lillasyster. den blev så ful när vi pyntade den igår så vi bestämde oss för o börja om på noll. Inte precis världens vackraste, men bättre än den innan...glömde ose gossipgirl men självklart ska ja se repris när dom nu än visar det. eee suuuuuuuupertrött som man kanske märker. ska ta en dush snabbt fixa i ordning lite varm choklad o se på antingen någon film eller tv. Sleeep tiight bitches!

              Jag kommer nog aldrig sluta hoppas.


All I want for christmas is you.

Har ni tänkt på att det endast är femton dagar kvar tills julafton och yttligare åtta dagar kvar till nyår? Det är helt sjukt hur snabbt tiden egentligen går. Nytt år nya löften, har funderat lite vad jag ska önska mig oså, till tolvslaget alltså och visst hoppas jag på att det slår in nästa år, detta år blev ju inte så lyckat när det gäller nyårslöften precis...
Idag har det inte hänt så mycket,försov mig.as usual. kom hem o lagade lite mat,köttbullar med makaroner fick det bli! gick ner till källaren med papi efter maten, hämtade upp lite julsaker o sånt, pappa vill inte sätta upp någon julgran än eftersom att vi bara har en gammalplast gran. vi ska tydligen köpa en riktig julgran,precis som förra året. rätt så härligt faktiskt , de  doftar så gott också,det blir så mycket hemtrevligare. Imorn hoppas jag på att åka in till stan en stund efter skolan, vill köpa lite julklappar oså eftersom att jag fortfarande inte gjort det, får väl se när det blir av...förhoppningsvis så hittar jag också min nyårsklänning... den är såklart slut över,överallt, och åh, så ledsen jag blir, men jag ska hitta den! någonstans... Papi ropa, måste sluta skriva nu, filmen har börjat(!) Ciiiao bellas.


Jag vill bara att du ska veta att jag tänker på dig.

Love,Katie.




You took my breath ´but I sourvive.

boy: I saw her today.
girl: I saw him today.
boy: It seems like its been forever.
girl: I wonder if he still cares.
boy: She looks better than before.
girl: I couldn´t stop staring at him.
boy: I asked how things were going.
girl: I asked about his new girlfriend.
boy: I´d pick her over any girl i´m with.
girl: He´s probably really happy now.
boy: I can´t even look at her without crying
girl: He couldn´t even look at me.
boy: I told her I miss her .
girl: He didn´t mean it.
boy: I meant it
girl: He doesn´t mean it.
boy: I love her
girl: He loves his new girlfriend.
boy: I held her for the last time.
girl: He gave me a friendly hug.
boy: Then I went home and cried.
girl: Then I went home and cried.
boy: I lost her.
girl: I love him

You are always on my mind boy,you´re always on my mind. Vaknade runt halv åtta idag, skyndade mig till skolan och gjorde i stort stt ingenting alls fram till nio då jag faktiskt gymmade ,det gick...sådär. serious,blev jätte trött innom tio minuter, I know,it´s suck´s too have den här konditionen jag har, men,jag ska bättra mig och träna oftare,I promise(!)
Slutade ungefär två och en halvtimme tidigare,gush så sköönt somnade som vanligt framför tvn så fort jag kommit hem. Vid fem kom carol hit, vi kollade lite på tv och efter det gjorde vi i ordning lite mackor för att få i oss lite i magen. gick sedan iväg till "cirkus cirkör", där det va någon slags liten och kort uppvisnig. It´was on fire, säger jag bara!, eld hit och dit. btw, så uppträdde min syster, hon sjöng och visst lät det lika bra som vanligt!.kanske lägger in någon vidio imorgon, who knows..beror lite på om plugget tar över såklart. Prison Break börjar snart förresten. ska göra i ordning lite varm chocklad till mig och min lillasyster,mysigt! efter det blir det förmodligen lägg dags, tomorrow  is a new day in school.
vi hörs babes!

Love,Katie.                

You're so beautiful,So damn beautiful.

Ska ut med Amanda om en liten stund, ska bara fixa lite här hemma oså, och fixa mig själv såklart... blir troligen om en timme eller något  Har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller, hatar att inte veta det... det kommer säkert ta århundraden innan jag blir klar...but I know I´ll look great! Anyway, just nu sitter jag och pratar lite med min underbara papi samtidigt som jag skriver detta...han berättar saker som har hänt oså. lite kul faktiskt, men otäckt(det jag fått veta alltså).kommer antagligen få utbrott när jag ser en viss person...hm, han bor här någonstans, ska hålla ögonen öppna. hihi<3. Btw. har ni lagt märke till hur tidigt det blit mörkt nuförtiden?. lite sceary movie sådär. gå ut runt sju liksom o det e kolsvart,HM.. speciellt när dagens ungdomar (inte bara "ungdomar") tar till så mycket våld o sånt, det e ju lite läskigt att gå ut alldeles själv såhär tidigt eller sent eller vad man nu ska kalla det(!) Jaavisst min kvisst. måste skynda mig nu. har inte alls mycket tid kvar, ska nog städa imorn istället för nu blir det förhoppningsvis partytimeee....

Love,Katie.

I´m think I´m in love...

Can't stop the rain from falling
Can't stop my heart from calling you
It's calling you
Can't stop the rain from falling
Can't stop my heart from calling you
It's calling you
Can't stop the rain from falling
Can't stop my heart from calling you
It's calling you

But I'll be there forever
You will see that it's better
Our hopes and our dreams will come true
I will not disappoint you
I will be right there for you 'til the end
The end of time
Please be mine.

ÅÅH, kan inte fatta, kan inte förstå´, HOW? Det fanns något hos dig som jag föll helt och hållet för. Jag saknar dig.



Knasigt värre(!) Tänk att det kan ta evigheter sen du såg en person du börja gilla och så kan du bara inte släppa eller glömma honom?, att bara du tänker på honom så får du fjärilar i magen och ett stort leénde på läpparna, just för att han är så perfekt´!   Den känslan får du mig att känna.

Siitter just nu och lysnar på Jonas´Brothers. Älskar dom! så himla duktiga på att sjunga,deras låtar liksom fasnar i skallen på mig. Måste egentligen plugga,eller städa och efter det blir det antagligen ett varmt bad eller en snabb dush, ska nog fixa i ordning lite varm choklad efteråt med mackot och advokado. Fy så gott!.  Imorn blir det skola och efter det förhoppningsvis träff med amanda. fårse vad vi hittar på för kul! och på Lördag blir det maybe stan med syster och senare helkul kväll/natt med Carol. BTW. har ni lagt märkte till att tiden går så himla snabbt förresten?. Skolan har precis börjat och redan e det snart vinterlov,julklappar,julmat&julgran(!). guush,nyss var det måndag och imorn e det helg?!, fattar ni vinkeln?,haha. som sagt, städning väntar, skriver kanske senare,puss.

love,katie.




Hjälp mig flyga...

Allt blir svart&vitt, dörrar stängs&ljus slocknar. Drömmar krossas.

har egentligen decemberskola just nu, när det gäller matten så att jag iallafall får ett starkt G. men jag som är så dum smet iväg till datasalen.hm,måste springa upp igen får inte missa något,speciellt inte nu när de gäller mina betyg i HT.(!)
Fick btw hem Ig-varningar i matte, svenska, geografi&biologi, HOW? ska ta ett snack med alla lärare jag har i dom ämnerna om en stund, det är sjukt ju?, fick VG. i min svenksanovell tillexempel, men ändå får jag hem sånt?!. Ännu en anledning till att jag hatar o kliva upp på mornarna för att ge mig i väg till den här korkade skolan.haha, para negativt.
Igår var jag och sola med Amanda efter skolan i Farsta, solade runt tjugo minuter, och gissa vad?, blev inte ens brun. inte i kroppen iallafall. men i ansiktet, vilket  är hur knäppt som helst, för jag blir aldrig brun/bränd i ansiktet?,werd., så nu smyger jag omkring med rödtomatiga kinder. hihi. Fårse vad som hittas på imorgon. skriver säkert ett eller fler inlägg senare:)måste rusa upp nu, matten väntar!

Love, katie.


RSS 2.0