Just trying to find my way back home.

Det är som om jag vandrar i cirkel, gång på gång paserar jag samma vanliga ställe och fortsätter gå tills fötterna svider.  Ibland stannar jag tillochmed upp och funderar om jag ska fortsätta gå  men innom en sekund är  jag påväg till  samma gata, förbi samma träd och samma skyltar -rädd för att om jag stannar inte hittar det jag söker. Rädd för att gå miste om något som kan ge mig ett lyckligt slut på det hela. Varför ska det vara så svårt  att sluta gå och sluta inbilla sig att det snart dyker upp någon som tar dig till en tryggare plats? Varje gång hamnar man ändå på precis samma onda cirkel som inte har något slut och varje gång svider det i fötterna tills du inte orkar mer och ger upp  .  Jag vill kunna klara mig, jag vill sluta leta och jag vill lära mig att vara ensam och stark.



I turn my head to the east... I don't see nobody by my side, I turn my head to the west... still nobody in sight, So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride, The old me is dead and gone, but the new me will be alright
cause
Oh,hey I've been travelin' on this road to long, Just trying to find my way back home, The old me is dead and gone... dead and gone...Oh I ve been travelin' on this road to long, Just trying to find my way back home, The old me is dead and gone... dead and gone.

T.I. ft. Justin Timberlake - Dead and Gone


The naked truth...



jag behöver dig.




I will always love you.

Återigen har jag inte skrivt på flera dagar men nu kommer det igen! I veckan har jag inte alls gjort så mycket, vart i skolan och sedan träffat vänner, Idag har jag däremot tillbringat dagen i skärholmen,ensam. Det var rätt så kul om jag får säga det själv, ta den tid man behöver för att titta på saker o ting och inte oroa sig över något annat än sig själv... Härligt var det iallafall, något som inte alls är lika så kul är den snö som fallit. äntligen höll det på att kännas som vår och boom. borta, som bortblåst, hehe fy.  Nu ska jag fortsätta o fixa mig i ordning, hoppas på en rolig kväll idag.

Varför gör du det så svårt för oss?sluta upp med det du håller på med så kanske saker förändras och vi alla kan bli glada igen , precis som förr, vi är redo för att ta nästa steg och hoppas på att du också är det. jag vet att du vill och att du klarar det,du kommer alltid att ha oss.
Jag älskar dig mer än allt.


Katie.


Sunshine.

Har inte skrivit på ett par dagar, har helt enkelt inte haft tid o sitta framför datan,
Gud så härligt att det inte bara börjar närma sig våren utan att det också börjar kännas som det! vårkänslorna blir allt fler och det börjar även bli extra mysigt med långa promenader... Idag vaknade jag super tidigt,vid tio rättare sagt och på fem minuter satt jag i bilen påväg till min syster för att städa, tjänade någon hundrig, dushade och fixade mig där borta och vid två redan var jag påväg in till stan tillsammans med Carolina! Köpte ett par Chinos inne på SALT och tre par supersöta nederdels-underkläder inne på topshop. Stannade även och åt där borta vid Sandy´s, en jättegod wrap med kyckling och curry blev det för mig och pasta för carol... Imorn beger vi oss in till stan igen fast denna gång för en trevlig fika runt ett!  Nu ska jag sova!
godnatt!

För det räcker inte med att drömma sig bort, det gäller att öppna ögonen och göra något åt verkligheten, så vakna upp och lev det liv du så många gånger drömt om, det är inte förens då du lyckats med ditt liv. gör det verkligt...


-



Have you ever loved somebody so much It makes you cry?

Sömnproblem.

Jag tror allvarligt att jag har sömnproblem. Även om jag lägger mig super tidigt kan jag ändå inte somna förens flera timmar senare, runt tre kanske. Alltså får jag ungefär tre timmars sömn innan jag  måste vakna för o ge mig av till skolan. Jag sover alltså ingenting under natten, däremot så somnar jag ibland efter skoltid, under dagen vilket inte är speciellt bra precis. Nåväl..,får försöka fixa detta, vilket faktiskt är ett riktigt irriterande problem som gör att jag ser trött o sliten  ut under dagen, inte alls.. hehe.
Idag var jag i skolan tio i åtta för första gången på år och dar, jag var alltså i tid. Självklart fick vi bara lite information första lektionen som knappt tog tio minuter och håltimme i ca två timmar. typiskt...
Min mage kurrar förresten ovanligt mycket,ska iväg och fixa en good nattmacka innan jag lägger mig för att fortsätta försöka somna. Sov gott och ha en underbar dag imorgon!

Ljudet av ditt hjärta.



J
ag är stark...
Jag är stark...
Jag är stark...
Jag är stark...
Det lovar jag.


It's time to be a big girl now And big girls don't cry.

Tittar på de nya avsnitten av 2 and 1/2 men tillsammans med papi, gud så jag skrattar,haha. Imorn blir det skola, vet inte hur jag ska orka med det. Har lovat mig själv nu att jag ska gå på precis alla lektioner fram till lovet eftersom att jag missat så mycket, vill verkligen ta igen allt på ett bra sett och verkligen satsa nu den tid som är kvar, vill kunna få de betyg jag vill så jag får som jag vill sen när det är dags för gymnasium har även bestämt mig nu för att jag måste  börja träna, för det är nu det gäller om jag vill fixa till min mage fram till sommaren så jag inte står där sedan med ångest över att jag var så lat. ska också börja äta bättre och inte en massa mcdonalds eller pizza varje dag utan minska till en dag i veckan ist...
Har dessutom tänkt en massa den senaste stunden och jag känner att jag är värd så mycket mer, ska inte sitta o ångra en massa saker, Jag lär mig av mina misstag och det ska jag bevisa.






ångest.

Vad jag hatar det här. De kommer upp en massa dumma saker i skallen på mig, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Jag ångrar mig och jag ber om förlåtelse om det är så att jag råka gå över styr lite men det är inget jag menat.
nu ska jag bara sitta hemma, så roligt har jag just nu... Förresten så pratar jag med Cristal , så mycket jag saknat henne. hon ska komma över på onsdag och vi ska ha filmkväll.längtar.





16.Mars.

Om en halvtimme blir det skärholmen med min älskling, länge sedan det bara var vi känns det som, miss you. puss&kram.



Ta mitt hjärta föralltid.


Jag förstår inte riktigt vad det är med mig? allt var ju så himla bra, äntligen var jag påväg att finna lyckan, men så skulle det självklart inte bli, Idag känner jag hur ensamheten kryper fram, väldigt sakta men säkert, och nej, jag ska inte låta den trycka ner mig, inte nu och inte någonsin. jag vill inte falla tillbaka i samma gamla grop i samma gammla hål. jag är bättre än så och jag vet att jag e stark nog o klara mig. Jag säger alltid för mig själv hur bra jag är och hur duktig jag känner mig över vad jag lyckats komma fram till och så vill jag fortsätta utan att känna denna tyngd över mina axlar eller ha i baktanken att det kan vara påväg neråt igen...frågan är varför jag känner så här?
är det verkligen fel på mig?  jag vill hitta personen inom mig, jag vill kunna vara mig själv utan att folk trycker ner mig.
Mycket ligger nog i att jag alltid måste ha någon med mig,jag hatar att vara ensam, jag vill ha någon jag kan lita på o berätta saker o ting när allt känns piss men även kunna berätta om alla goda och roliga stunder. Jag vill kunna ha en vän som är med mig  under solsken och regn. Någon som lyckats ta mitt hjärta föralltid.

Katie.

   


 


Somewhere.





-Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare you dream
Really do come true.

i'm rather sad for the true than happy for the lie.

Gick inte till skolan idag, har däremot städat här hemma och slagit och dödat en massa hjärnceller. kom hiit en stund men gick för ca. 10 minuter sedan så lite sällskap har jag endå haft..,Fixar just nu klart mina saker till imorn och snart ska jag fixa lite nattkäk.. Imorn ska jag förresten träffa Carolina, har saknat henne så kul ska det bli!
nuuu ska jag måla naglarna och fortsätta fixa lite...
Godnatt<3

My.Heaven.

A drop in the ocean, A change in the weather, I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,But I'm holding you closer than most,'Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend, If you don't love me, pretend A few more hours, then it's time to go.
As my train rolls down the East coast, I wonder how you keep warm. It's too late to cry, too broken to move on.

Still I can't let you be, Most nights I hardly sleep. Don't see what you need for me.

Just a drop in the ocean, A change in the weather, I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert, But I'm holding you closer than most,'Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends,Never counting regrets, By the grace of God, I do not rest at all.
and New England as the leaves change; The last excuse that I'll claim, I was a boy who loved a woman like a little girl.

Still I can't let you be, Most nights I hardly sleep,Don't see what you don't need for me.

A drop in the ocean, A change in the weather, I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert, But I'm holding you closer than most,'Cause you are my

Heaven doesn't seem far away anymore no, no
Heaven doesn't seem far away.
Heaven doesn't seem far away anymore no, no
Heaven doesn't seem far away.

aooo
aooo

A drop in the ocean, A change in the weather, I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

You are my heaven



Ron pope- A drop in the ocean.


My.Secret.


They always ask me
- What so special about him?
But I will never tell
Because I'm afraid that they might fall in love whit him too ..

När allting känns så fel.


-Det finns en mening med allt som händer i denna värld. Varje handling har sitt slut, eller är det kanske bara en början på något som får dig att bli så mycket starkare?. Man lär sig av sina misstag är något man ständigt får höra, men gör man verkligen det?.  Det kanske finns i baktanken i allt du gör, men hindrar det dig från att verkligen falla tillbaka i samma mörka rum som du var i för bara ett litet tag sedan? . Man måste lära sig att hantera saker o ting på sitt egna sett och själv se till att inte hamna  i klistret igen.  Men egentligen, hur skulle du då kunna gå vidare?. hur ska du då kunna få ta del utav den kunskap som behövs för att klara sig? Livet är en enda står gåta och är inte alltid en dans på rosor, du kommer få gå igenom så mycket under livets gång men allt detta sker för någonting, för en anledning vare sig man vill eller inte. När du väl ramlat, hur ont det än gör så måste du resa dig upp. visa att du är stark. för det är vi alla. Älska dig själv mest när du mår som sämst. visa att du är bättre än det där. visa att du klarar dig. Älska dig som aldrig förr och bevisa för dig själv hur bra du faktiskt är, för vem kommer annars att göra det om inte du? Hitta viljan och lägg tillbaka de sista pusselbitarna som fattas och du kommer må så mycket bättre. hitta viljan, för det kan du, bara  du vill.


.




Hoppas att det kommer gå, önskar att det kommer gå, hoppas att det blir vi två. du är min prinsessa.

Te.extraño.



Macarena Velasquez te amo y te extraño mas que la cresta. Quiero que sepas que siempre vas a estar en mi corazon linda y que te espero en españa a los 19. haha. Un beso gigante para ti y para todas las chikias. Son las mejores y me hacen demaciada falta, las quiero tanto.


Adriana.Lima.


Mittbena.



Mttbenan tillbaka. Personligen så tyckte jag inte alls om den från början, det såg rätt så löjligt ut på något sett, men nu så älskar jag den och använder den själv lite då och då. Passar både till fest och vardag vilket är toppen!   Try and enjoy!

RSS 2.0